V Soft Lift, face lift met oplosbare draadjes!

Vandaag bij bo medical bv in Ankeveen voor de cursus V Soft Thread Lift, ook wel bekend als de draadjeslift, de grote hit van dit moment!

V Soft Lift is een nieuwe natuurlijke face lift zonder downtime. De behandeling is ontwikkeld door de Zweedse InjectAcademy. V Lift komt oorspronkelijk uit Korea, net als veel andere ‘draadtechnieken’. In Korea is het namelijk erg populair om de klassieke ronde vorm van het Aziatische gezicht aan te passen naar een meer Westerse V-vorm van het gezicht. Dit wordt als zeer aantrekkelijk beschouwd. Het afgelopen jaar heeft InjectAcademy de techniek ‘vertaald’ naar een behandeling voor het Westerse gezicht, door de techniek lichtelijk aan te passen aan het ouder wordende gezicht. De mogelijkheden voor een natuurlijke lift zijn uitgebreid naar het gehele gezicht: voorhoofd, kin, wangen, lippen, nek, kaaklijn, wenkbrauwen, onderkin, kraaienpootjes en frons. De behandeling duurt tussen de 30 en 60 minuten en wordt uitgevoerd door fijne, absorbeerbare draadjes met een naald in de huid te brengen. De behandeling is vergelijkbaar met een Botox- of fillerbehandeling. De draad is dunner dan een haar en bestaat uit polydioxanone (PDO) – een materiaal dat de afgelopen 30 jaar al wordt gebruikt in de chirurgie als oplosbare hechtdraad. Het effect van de behandeling kan tussen de 1 en 2 jaar aanhouden.

Behandelingen

Ons gezicht verandert naarmate we ouder worden. Het gezicht kan worden verdeeld in 3 zones, F1 en F3 zijn ‘vaste’ zones. Vaste zones veranderen over het algemeen niet naarmate we ouder worden en zijn relatief stabiel. De derde zone, M2, is een bewegende zone. Hier zakt de huid naarmate de jaren vorderen, het volume in de wangen vermindert en de huid beweegt naar beneden.
Een andere oorzaak van huidveroudering is het verlies van collageen. Op de leeftijd van 25 jaar bestaat de huid uit 75% collagen, maar het vermindert snel naarmate we  ouder worden. Na de menopauze neemt het collageen in 10 jaar af tot een derde van wat het was. Een duidelijk teken dat collagen is afgenomen is een dunner wodende huid en lijntjes, rimpels en groeven worden zichtbaar. Bij de V Soft Lift worden draadjes ingebracht in de huid.  Dit stimuleert de collageenproducte om een duurzaam liftend effect en strakkere, stevigere huid te ondersteunen. Na 90 dagen kunnen de nieuw gevormde collageenvezels worden waargenomen binnen een straal van 1 tot 3 mm van elke draad. Er is geen schade opgetreden in het onderhuidse weefsel, wat wel het geval kan zijn bij andere draadbehandelingen met een langer effect.

Een veilige techniek

• PDO draden worden al jarenlang gebruikt voor hechtingen in de chirurgie. PDO wordt gebruikt voor de interne organen, bloedvaten, huid en spieren.
• Ze zijn niet giftig, bio-absorbeerbaar en hypo-allergeen, zonder bijwerkingen.
• Geen voorafgaande huidtest vereist.
• Ze worden afgebroken door het lichaam en zullen volledig oplossen.

Vanaf heden in mijn praktijk beschikbaar, een mooie aanvulling naast Botox en Injectables!

2 antwoorden
 1. Fridtjof Bouman zegt:

  Hi
  Ik ben huisarts / cosmetisch arts op st Maarten, Nederlandse Antillen
  Aleida Koppius heeft coschap bij mij gelopen
  Ik weet dat ze de cosmetiek in wilde gaan
  Is Aleida Koppius ondertussen getrouwd en Dijkstra geworden
  Misschien rare vraag, just curious

 2. Karen Zeilstra zegt:

  Goedemorgen, Aleida Dijkstra is de meisjesnaam van deze Aleida. Het betreft een andere persoon. Hartelijke groet, de website beheerder.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *