Ik ben zeer tevreden met mijn injectables van hyaluronzuur. Dr. Dijkstra neemt ruimschoots de tijd voor een goed advies en werkt zeer zorgvuldig. Mijn huid is ingesmeerd met een verdovende creme, en ook is mijn huid verdoofd met enkele kleine prikjes. Van de daadwerkelijke behandeling voelde ik dus bijna niks. Ik had wat last van blauwe plekjes na de prikken en op sommige plaatsen was mijn gezicht wat dikker. Vrijdag geprikt en maandag zag ik er geweldig uitgerust uit na het weekend volgens mijn collega’s. Een echte liquid facelift.
maart 2019, K.Z. Blaricum

I’ve been suffering from hyperhidrosis since high school. After years of Botox treatments and failed laser surgery I decided to try MiraDry procedure. I made an appointment with Dr. Dijkstra because she left a very professional impression on me. I was informed  honestly about positive and negative outcomes and I decided to go through with the procedure. Dr. Dijkstra and her team tried to make the entire procedure as comfortable as it gets and they succeeded. Post-operation period was as expected and results are life changing. I can finally wear thin and colorful clothes without constantly having to worry about sweat stains. I am really satisfied with the results!
16 september 2017 N.B., Bremen Germany 
Ik heb 6 weken geleden de miradry behandeling gedaan. Ik had erg veel last van overmatig zweten. Ik kon bijna geen gekleurde kleding aantrekken en ik had na een half uur alweer zweetplekken. Ik had de methode miradry gevonden op internet en dit leek mij een hele fijne oplossing. Mijn moeder is mee gegaan met de behandeling. Ze vond het erg spannend maar door de goede begeleiding van Aleida was mijn moeder ook gerust gesteld. Ik ben super tevreden met het resultaat en mijn moeder is ook erg tevreden. Ik kan weer gekleurde kleding aan doen en zonder zweetplekken werken. De behandeling is gevoelig maar niet pijnlijk. De behandeling is wel prijzig, maar het is eenmalig. Bij een botox behandeling komen de kosten jaarlijks terug. Dus de miradry is echt de moeite waard.
31 augustus 2017 F de B, Montfoort
Ik was van te voren wel wat nerveus voor de miraDry behandeling, maar door jou professionele en toch ook toegankelijke gedrag, voelde ik me al snel op mijn gemak. De behandeling was volkomen pijnloos. De nazorg was prima, bij e-mailen binnen een dag reactie. Het zweten is drastisch verminderd.
25 augustus 2015 J.H., Heemskerk
Ik ben erg blij met de behandeling met de miraDry voor overmatig zweten, want ik heb deze zomer gewoon weer kunnen dragen wat ik wilde. Ik hoefde niet continue rekening te houden met mogelijke zweetplekken onder mijn oksels!
10 juni 2015 M.L., Emmen
De miraDry behandeling heeft mijn dagelijkse leven veranderd. Ik ben elke dag zó blij dat ik dit heb gedaan. Ik ben dankbaar voor het resultaat. Het is onbeschrijfelijk wat een verschil het maakt om me niets steeds ongerust te maken over natte plekken of mogelijke geurtjes, om na een dag werken niet vies te hoeven voelen en elke dag alles te moeten verschonen. Echt super en geweldig!
22 mei 2015  M. v.d. L., Apeldoorn
Vandaag een goede test gehad. Een hele dag een bijeenkomst gehad en de oksels bleven goed droog! De miraDry behandeling is zeker waardevol gebleken!
7 oktober 2014 R.V., Soest
Na mijn borstcorrectie had ik twee lelijke ontsierende littekens over mijn beide borsten: de zogenaamde ‘ankers’. Dr. Dijkstra beloofde me geen gouden bergen (onzichtbare littekens) maar vertelde me wel dat na een aantal behandelingen met de Dual-Yellow laser en een paar maanden geduld de littekens aanmerkelijk minder zichtbaar zouden zijn. En dat was daadwerkelijk het geval. Bedankt voor dit deskundige en reeële advies (en natuurlijk voor het mooie resultaat).
2 oktober 2014, JK, Zeist

Na het verwijderen van huidkanker rondom mijn mond en mijn neus had ik een lelijk litteken. Dr Aleida Dijkstra heeft dit behandeld met Stylage injectables waarna mijn huid zachter is geworden en het litteken zo goed als ontzichtbaar. Ik ben erg tevreden en gelukkig met dit resultaat en kom zeker bij haar terug!
1 oktober 2014,  C. van H, Rhoon

Lang geaarzeld of ik iets zou durven laten doen aan de rimpeltjes in mijn gezicht en het verlies aan stevigheid. Vooral omdat ik bang was voor een onnatuurlijk, gekunsteld, ‘opgepimpt’ resultaat. Maar wat ben ik er nu blij mee; een frisse, natuurlijke, uitgeruste en gezonde uitstraling dankzij Botox en Stylage, heerlijk!  (En van mijn omgeving hoor ik dat ik er de laatste tijd zo goed uitzie). De behandeling? Dokter Aleida Dijkstra is een vakvrouw die echt gaat voor ‘mooier maken’ en dat op een professionele en vertrouwde wijze met ruim aandacht voor de ‘patiënt/cliënt’. Top!
1 oktober 2014, JK, Zeist
Ik had nooit gedacht dat ik ooit voor Stylage injectables zou gaan.. Maar niets is veranderlijker dan een mens, dus toen ik in contact kwam met Dr Aleida Dijkstra veranderde ik snel van mening. Zij neemt uitgebreid de tijd voor je, stelt je gerust en geeft deskundig advies.
Voor mij is het resultaat pas goed wanneer niemand ziet dat ik iets aan mijn gezicht heb gedaan, maar ik wel complimenten krijg over hoe goed ik eruit zie…En zo geschiedde….
22 september 2014, VK, Singapore
Al jaren had ik last van mijn binnenkant handen en vingers. Ruw, kloven en jeuk. Van Dr Aleida Dijkstra zalf gekregen, met als resultaat dat volledig herstel. Gave handen en geen jeuk meer. Daarnaast heeft ze een bodycheck gedaan ter controle van mijn moedervlekken. Als laatste wilde ik een oriënterend gesprek over rimpel behandeling in mijn gezicht. Maar door haar vertrouwde en rustige manier van uitleg, besloot ik ter plekke om de behandeling te starten. Rimpels boven de bovenlip, kaaklijn en wangplooien werden behandeld met een filler. Zeer professioneel en praktisch pijnloos. Blauwe plekjes zijn er bijna niet ontstaan omdat gebruik werd gemaakt van canules. Ben zeer tevreden met het resultaat, subtiele verbetering die gevoelsmatig een wereld van verschil maakt.
18 september 2014, GvdH, Amstelveen
Uitstekende dermatoloog en cosmetisch arts, goede adviezen, mooi resultaat!
17 september 2014, H van K, Amsterdam
Dr. Aleida Dijkstra is een lieve vrouw met een warme persoonlijkheid, en zeer kundig in haar vak. Ze neemt graag de tijd voor je . En dit kan ze ook doen in haar mooie praktijk. Ze luistert en geeft zo een advies op maat. Je stapt binnen in haar praktijk en ervaart de rust, en dit komt ook tot uiting in haar behandelingen. Ze stelt je gerust en probeert iedere behandeling zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Van spatader behandeling en cosmetische behandelingen bij dr. Aleida Dijkstra voel ik me “veilig” en ik vertrouw haar volledig!
17 september 2014, W van Rijn, Purmerend
Nog heel erg bedankt voor de fillings met Stylage, ik voel me hier heel prettig mee en krijg veel complimenten dat ik er zo goed uitzie. Mijn oogarts was verbaasd dat mijn oogleden minder wijken. En mijn man die het eigenlijk allemaal niet nodig vond, geniet mee.  Jouw nauwkeurigheid en betrokkenheid zijn echt geweldig. Je ziet me zeker weer terug.
15 september A. de R., Bussum
Ik krijg de laatste tijd zoveel complimenten over hoe ik er uit zie. Stralend en uitgerust. Het is zo subtiel. Ik ben nog steeds mezelf, maar dan de verbeterde versie. Dit is ouder worden op een mooie en elegante manier. Dokter Aleida Dijkstra geeft fantastisch advies.
5 juli 2014 MdJ, Amsterdam
Ik ken Dr Aleida Dijkstra uit de tijd dat ze bij de Bergman Kliniek werkte. Toen al was ik erg tevreden over de behandeling met botox en Stylage fillers die ze toepaste. Toen ik hoorde dat ze wegging en voor zichzelf zou beginnen vond ik dat erg jammer omdat ik heel veel vertrouwen in haar heb. gelukkig heb ik haar weer gevonden en besloten bij haar mijn behandelingen voort te zetten. Ze voelt heel goed aan hoeveel en waar er botox geprikt moet worden of fillers ingespoten moeten worden om een heel natuurlijke uitstraling te behouden. Ik ben dan ook een hele tevreden en trouwe klant van Dr Aleida Dijkstra.
6 juni 2014, F.M.B. , Amstelveen
My experience with Botox treatments by Dr Dijkstra has been awesome. If you are looking for professionalism and top attention in the dermatological area, you are in good hands here!
16 mei 2014, M.F., Amsterdam
Pijnloze behandeling met Stylage voor de vulling van de verticale lijnen boven bovenlip! In minder dan een half uur verlost van deze verticale lijntjes, prachtig opgevuld. Meteen resultaat! Deskundige professionele behandeling.
18 april 2014, I.S, Huizen

Mijn twee zoontjes kampten al langere tijd met een vervelende schilferige en jeukende huid onder hun voeten. Diverse keren ben ik met hun naar de huisarts geweest die me telkens een zalfje gaf wat niet echt hielp of anders slechts tijdelijk. Op een gegeven moment werd de jeuk steeds erger en kregen ze zelfs flinke kloven onder hun voeten die behoorlijk pijnlijk begonnen te worden. Daarop heb ik besloten contact op te nemen met Dr. Aleida Dijkstra. Zij constateerde bij beide jongens inderdaad eczeem en schreef een zalf voor waar we de jongens twee keer per dag mee moesten behandelen. Binnen 2 weken was de huid onder hun voetjes weer helemaal mooi gaaf en hadden de jongens geen pijn of jeuk meer onder hun voeten. We zijn blij dat we eindelijk een zalf voorgeschreven hebben gekregen die echt goed geholpen heeft. Ik heb een zeer positieve ervaring met Dr. Dijkstra gehad en zou haar direct aanbevelen bij vrienden en familie, eigenlijk bij iedereen die op zoek is naar een goede, vakkundige dermatoloog.
5 april 2014, Mevr A.L., Blaricum

 Dr Aleida Dijkstra heeft op zeer deskundige wijze geholpen met een allergische reactie in mijn gezicht. Zij is persoonlijk warm en professioneel, en ik werd snel door haar geholpen, zo kon ik meteen even langskomen in haar mooie praktijk aan huis. Ik kan dokter Aleida Dijkstra zeer aanbevelen!
21 maart 2014, M.v.T., Blaricum

Ik had een verschrikkelijke brandwond opgelopen aan mijn arm en op mijn voorhoofd. Dr. Dijkstra heeft mij behandeld en een geweldige crème voorgeschreven. Mijn wonden zijn prachtig hersteld zonder littekens.
22 december 2013, A.H., Baarn

Enige tijd geleden ben ik bij Dr Dijkstra terecht gekomen voor een Dual-Yellow laserbehandeling van mijn hals. Ze legde alles heel duidelijk uit en nam daar ruim de tijd voor, ze stelde me meteen op mijn gemak. Dr Dijkstra is een zeer betrokken arts door wie ik op een persoonlijke en vertrouwelijke manier ben geholpen.
16 november 2013, A vd A, Loosdrecht