BBL FOREVER BARE: voor snel en pijnloos definitief ontharen

De vraag naar blijvend ontharen neemt toe, ook bij mannen. Ongeveer 81% van de vrouwen scheert haar oksels meermaals per week en 10% scheert zich zelfs dagelijks. Hierdoor zijn er veel verschillende producten op markt die vaak pijnlijk zijn, herhaald moeten worden, stukken huid worden makkelijk overgeslagen. Forever Bare BBL brengt hier verandering in!

Wat is Forever Bare BBL

Forever Bare BBL verwijdert ongewenste haren blijvend en pijnloos door het gebied waar de haarfollikels zitten te verwarmen. Tegelijkertijd wordt de bovenste laag van de huid gekoeld. Hierdoor hebben patiënten tijdens en na de behandeling geen branderig gevoel en is de behandeling pijnloos.

Hoe werkt het

Het Forever Bare BBL apparaat verdeelt de warmte gelijkmatig over een groot stuk huid. Hierdoor wordt de kans op het overslaan van een stuk huid geminimaliseerd. Daarnaast voorkomt u schade aan de huid, omdat de warmte niet gefocust is op een klein gebied. De haarfollikels worden door de warmte uitgeschakeld en regenereren niet waardoor het resultaat blijvend is.

Aantal behandelingen 

Gemiddeld zijn er drie tot vijf behandelingen nodig om het ongewenste haar te verwijderen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid haar per gebied en in welke groeifase zij zich bevinden.

Voordelen 

• Niet-invasief
• Pijnloos
• Geen hersteltijd
• Geschikt voor alle huidtypes
• Snelle behandeling