Strakke buik en billen met bodycontouring

Het is het mogelijk om vet te verbranden en spieren op te bouwen om uw gewenste bodycontouren te krijgen. Als eerste in de Benelux is deze bodycontouring behandeling sinds november ’18 exclusief bij cosmetisch dermatoloog Aleida Dijkstra in haar boutiquepraktijk in Blaricum. In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn. In 2 weken ondergaat u 4 behandelingen. 4 weken na de laatste behandeling zult u versteld staan van de resultaten. Werkt het echt? Ja, het is klinisch getest in 7 studies.

Vanaf 26 november 2018 kunt u de revolutionaire bodycontouring behandeling EMSCULPT ondergaan bij dr. Aleida Dijkstra in Blaricum.  Meer weten over wat er mogelijk is? Neem dan vandaag nog contact op met Aleida Dijkstra.

Gespierde platte buik en strakkere billen

De EMsculpt is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping.

De EMsculpt werkt op basis van electromagnetische straling van een hoge frequentie (Dezelfde als die van een MRI scanner in het ziekenhuis) en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Stel je voor: 20.000 supramaximale (sterke contracties die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken) in 30 minuten. Dat zijn dus 20.000 sit-ups of 20.000 squats! work-out without working out! Tijdens deze spiercontracties wordt er veel vet verbrandt, zo veel dat vetcellen zelfs ten gronde gaan! Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk met de EMsculpt!

Meer weten over wat er mogelijk is? Neem dan vandaag nog contact op met Aleida Dijkstra.

Verbrand vet en bouw spieren op

 • Geen downtime, u kunt direct weer aan het werk
 • Geen verdoving nodig
 • Voor iedereen die verbetering in spiermassa en afname van vet wil
 • Voor iedereen die tot nu toe niet in aanmerking kwam voor de huidige bodycontouring behandelingen (denk aan liposuctie, radio frequentie methoden)

Hoe werkt het?

Bekijk deze twee video’s voor een indruk van de behandeling.

Resultaten

Veelgestelde vragen

Ben ik een geschikte kandidaat?
Iedereen heeft baat bij de EMSCULPT procedure. Dr. Aleida Dijkstra beantwoordt graag al uw vragen.

Hoe lang duurt de behandeling?
30 minuten per behandeling. In totaal zijn 4 behandelingen nodig in een periode van 2 weken. Samen met dr. Dijkstra kunt u uw eigen behandelplan opstellen dat aansluit bij uw agenda.

Zijn er bijwerkingen? Of zijn er speciale maatregelen noodzakelijk?
De EMSCULPT procedure is niet invasief en er is geen hersteltijd na de behandeling. Spierpijn treedt niet of nauwelijks op.

Hoe voelt het? Doet het pijn?
De EMSCULPT procedure voelt als een intensieve workout, maar veroorzaakt geen pijn. Een behandeling van 30 minuten staat gelijk aan maar liefst 20.000 sit-ups of squats. Tijdens de behandeling kunt u ontspannen liggen.

Werkt het echt?
Ja, de EMSCULPT is klinisch getest in maar liefst 7 studies.

Hoe snel zie ik resultaat?
U voelt de eerste tastbare resultaten meteen na de behandeling. Echt positieve resultaten kunt u verwachten 4 weken na de laatste behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten.

Build muscle, burn fat!

Klinkt goed! in plaats van allen maar het vet bevriezen (cryolipolyse) of het vet smelten (lipolaser), kun je nu ook de spieropbouw stimuleren voor een strakker resultaat, maar hebben ze het goed onderzocht? Kunnen ze waar maken wat ze beloven?

EMsculpt is bewezen effectief in maar liefst 7 klinische studies

EMsculpt gaat niet alleen over vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren! EMsculpt bouwt je spieren op, ze worden aan het werk gezet: maar liefst 20.000 contracties tijdens een behandeling van 30 minuten. Wat een massive work-out: 20.000 squats of sit-ups in 30 minuten! De brandstof die de spieren hiervoor nodig hebben? Juist! vet! Zoveel vet, dat de vetcellen zelfs ten gronde gaan, maar is hiervoor voldoende bewijs?
 
 

Maar liefst 7 klinische studies met diverse diagnostische onderzoeken hebben de effecten van de EMsculpt behandeling aangetoond!

 

 • Microscopisch weefselonderzoek
  Een studie van Dr. Weiss, dermatoloog van de Maryland Laser Skin & Vein institute, keek naar de vetcellen onder de microscoop. In dit weefselonderzoek zag hij een stijging van 92% in het aantal ten gronde gaande vetcellen, na een EMsculpt behandeling!

 • MRI-scan
  De studie van Dr. Kinney uit Beverly Hills evalueerde 22 mensen 2 maanden na hun laatste EMsculpt behandeling. Ze kregen in totaal 4 behandelingen van elk 30 minuten. De onderzoekers concludeerden op basis van de MRI beelden dat de gemiddelde vetreductie 19% was en de gemiddelde toename in de spiermassa 16%. In deze studie nam bij de 22 deelnemers aan de studie de buikomvang met gemiddeld 3,5 cm af.

 • CT-scan
  Dr. Jacob, dermatoloog uit Chicago en haar collega Dr. Kent onderzochten de effecten van de EMsculpt behandeling met behulp van de CT-scan. Zij onderzochten in totaal 16 patiënten, 1 maand na hun laatste behandeling. De resultaten van deze studie, met andere deelnemers en onderzoekers, waren vergelijkbaar met die van het MRI onderzoek: een vetreductie van 19% en een toename van de spiermassa van 16%. In deze studie nam de buikomvang met 3 cm af. De onderzoekers concludeerden dat 4 behandelingen van 30 minuten volstaan voor het optimale resultaat.
 • Ultrasound (echo)
  Dr. Katz uit New York en collega’s onderzochten 33 patiënten die elk 4 behandelingen van 30 minuten kregen. 1 maand na hun laatste behandeling, werden ze onderzocht met de echo. Ook hier naam het vet af met19%, onder de navel zelfs met 26%! Daarnaast bleek in dit onderzoek de patiënt-tevredenheid 91%.

 • Meetlint
  Een tweede studie van Dr. Jacob uit Chicago onderzocht de effecten van de EMsculpt op de buikomvang. 22 patiënten met een gemiddelde bodymass-index (BMI) van 24, kregen 4 behandelingen in 2 weken. 3 maanden na de laatste behandeling bedroeg de gemiddelde afname van de buikomvang meer dan 4 cm. Daarnaast bleek in dit onderzoek de patiënt-tevredenheid maar liefst 96%!

 • Billen
  Een studie van Dr. Jacob uit Chicago en een studie van Dr. Busso uit Florida onderzocht de effecten van de EMsculpt op de billen. Maar liefst 96 patiënten kregen 4 behandelingen in 2 weken. 1 maand na de laatste behandeling. Ze gebruikten hiervoor onder andere voor- en na foto’s. 85% van de vrouwen vonden hun billen er beter uit zien, 79% stelde meer zelfvertrouwen te hebben. 80% van de vrouwen vonden hun billen niet alleen steviger, maar er ook qua vorm beter uitzien!

Afslanken kan op meerdere manieren, spieren zijn essentieel bij het behalen van succes.

Voor een mooi silhouet zijn spieren van groot belang. Dr. Brian Kinney legt het uit in deze video:

Meer weten over wat er mogelijk is? Neem dan vandaag nog contact op met Aleida Dijkstra.