Huidveroudering, we krijgen er helaas allemaal mee te maken. Vanaf ons dertigste levensjaar verliest onze huid jaarlijks onderhuids bindweefsel, vet en zelfs botweefsel. Hierdoor zakt het fundament waar de huid op rust eigenlijk langzaam in. Een dermatoloog weet precies wat je kunt doen om dit proces af te remmen of reeds bestaande kenmerken van veroudering te behandelen. Cosmetisch dermatoloog dr. Aleida Dijkstra heeft zich gespecialiseerd om u op een elegante manier te begeleiden bij het ouder worden. U kunt er namelijk veel aan doen om huidveroudering tegen te gaan! Kom naar Blaricum en laat u verrassen.

Dr. Aleida Dijkstra, cosmetisch dermatoloog.

Met de juiste behandelingen blijft u er jeugdig uitzien. Door het gebruik van lichaamseigen en natuurlijke producten is er veel mogelijk. Daarnaast maakt dr. Dijkstra ook gebruik van laser en lichttherapie. Met de ondersteuning van cosmeceuticals zoals Skinceuticals kunt u jarenlang genieten van een mooi verzorgd uiterlijk.

Dr. Dijkstra helpt u met het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes. Pigmentvlekken kunnen verminderen door de Halo laser en BBL Forever Young lichttherapie en een hangend en vermoeid uiterlijk knapt enorm op door het gebruik van skinboosters als bijvoorbeeld Profhilio. Poriën worden aanzienlijk fijner door de BBL Forever Young en Halo laser. Met de V-soft draadlift kunt u zonder facelift een jeugdige V vorm terugkrijgen. Een combinatie van technieken en materialen zorgt vaak voor het mooiste, natuurlijke resultaat.

Ieder mens is anders, u bent uniek. Daarom neemt dr. Dijkstra uitgebreid de tijd voor u om samen te kijken naar de mogelijkheden tot huidverbetering die past bij u, uw levensstijl en budget. Er is meer mogelijk dan u denkt! En in de veilige handen van een dermatoloog kunt u vertrouwen op een eerlijke en integere begeleiding en advies van een echt betrokken arts.

Voor een onafhankelijk goed advies en behandelplan omtrent uw huid betaald u 75 Euro.