Henk-Peter Oonk

Nieuw bij Skinnocence: Henk-Peter Oonk preventive medicine & anti-aging

Mijn echtgenoot en arts, Henk-Peter Oonk, zal met ingang van 1 februari aanstaande starten met zijn praktijk in Preventive & Anti-Aging medicine voor vrouwen ėn mannen die een gezonde levensstijl omarmen en zich fit(ter) en gezond(er) willen voelen. 

Ervaart u klachten van vermoeidheid, minder energie, slecht slapen en/of hormonale schommelingen, dan bent u bij hem aan het juiste adres! Henk-Peter doet veel aan diagnostiek en 
werkt met top laboratoria in Europa en Amerika. Met diverse hormoontesten, genetische testen, neuropeptide testen, nutritionele testen (onderzoek naar de status van mineralen en vitamines) en detox testen kan Henk-Peter u in kaart brengen en daar waar nodig en in overleg met u, adviezen geven voor verbetering. 

Tevens doet hij onderzoek naar uw stress niveau en uw slaapkwaliteit gedurende 72 uur monitoring met de FirstBeat Hart-Ritme-Variatie methode. Met dit piepkleine apparaat, wat u op uw borst draagt, meten we stress niveau en slaapkwaliteit over een langere periode.

De individuele, tailor-made behandelmethoden omvatten onder andere:

  • Hormoontherapie met hormonen zoals bijvoorbeeld oestrogeen, & progesteron, DHEA, Cortisol, Pregnenolon, Melatonine en/of Testosteron 
  • Adviezen met betrekking tot voeding, vitamines & mineralen
  • Recept geneesmiddelen
  • Infuustherapie met hoog-gedoseerde vitaminen, mineralen en antioxidanten

Henk-Peter is lid van de American Anti-Aging Society (A4M) en daarnaast Vice-President van de World Council on Preventive Medicine. In eerste instantie zal Henk-Peter op de maandagen en dinsdagen in de praktijk in Blaricum aanwezig zijn. U kunt bij hem rechtstreeks een afspraak maken voor een eerste consult. Dat kan via e-mail: info@henkpeteroonk.nl of via Whatsapp 06-52330685.