Wie mooi wil zijn, Sietske Atsma & EMSculpt

https://www.instagram.com/explore/locations/751667121525055/dr-aleida-dijkstra/

Volg de ervaringen van beauty expert Sietske Atsma die een kuur EMSculpt volgt bij Dr. Aleida Dijkstra in Blaricum.

NIEUW: ReAge supplementen – verjong uw veroudering

In de shop zijn vanaf vandaag de kwaliteit supplementen van ReAge verkrijgbaar. Diverse supplementen helpen u zich jonger en beter te voelen. Zo zijn er supplementen om een mooiere huid te krijgen, beter te slapen, uw prestaties te verbeteren. Neem een kijkje en bestel vandaag nog online.

Voorjaarsaanbieding: permanent ontharen met BBL Forever Bare

Start nu met een kuur voor permanent ontharen en ontvang een zeer aantrekkelijke korting op een kuur van 6 behandelingen op oksels, bikinilijn en/of onderbenen. De revolutionaire BBL Forever Bare ontharingsmethode is nu beschikbaar bij dr. Aleida Dijkstra. Pijnvrij en effectief verlost worden van ongewenste haartjes.

EMsculpt, strakke buik, strakke billen

EMsculpt meest gewaardeerde esthetische behandeling!

De EMsculpt behandeling is de meest gewaardeerde esthtische behandeling van 2019! Op https://www.realself.com/emsculpt scoorde de EMsculpt maar liefst 93% tevredenheid!! Jouw buik en/of billen verdienen de EMsculpt. Hoezo alleen vet bevriezen, of vet smelten met een laser?? De EMsculpt bouwt je spieren op en verbrandt vet. Dus laat die buikspieren zien, krijg stevigere en rondere billen en kies vandaag nog voor een afspraak bij Aleida.

EMsculpt, strakke buik, strakke billen 20.000 sit-ups of 20.000 squats in 30 minuten tijd.

SkinCeuticals Discovery 9 maart op Het Domein 4 in Blaricum

Op zaterdag 9 maart kunt u een gratis huidanalyse en advies krijgen over de gezondheid van uw huid. Tevens kunt u kennismaken met skinboosters, BBL, HALO en de revolutionaire EMSCULPT voor strakke buik en strakke billen. Meld u aan zodat we de tijd voor u kunnen reserveren. Mail naar info@aleidadijkstra.nl.

SkinCeuticals
Kom kennismaken met SkinCeuticals op 9 maart op het Domein 4 in Blaricum

Bodycontouring 2.0!

Aleida introduceert als eerste in de Benelux de EMsculpt, het allernieuwste op het gebied van bodycontouring. De EMSCULPT behandeling gaat niet alleen over vet. Het is ’s werelds eerste èn enige procedure om je spieren op te bouwen. Belangrijk voor een mooi esthetisch resultaat, immers je lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren!  Een behandeling van 30 minuten leidt tot het zelfde effect als 20.000 squats of 20.000 sit-ups en het resultaat? Superstrakke buik en billen!

Vaginale verstrakking

Naast de DIVA vaginale laser heeft Aleida ook de beschikking over de Geneveve, de nieuwe uit Amerika afkomstige behandeling voor vaginale verstrakking en de behandeling van ongewenst urineverlies. Terwijl de DIVA laser het vaginale slijmvlies verbeterd, behandelt de Geneve de diepere lagen van het vaginale weefsel en stimuleert de collageen aanmaak, waardoor verstrakking plaatsvindt. Er zijn twee indicaties: vaginale verstrakking en het verbeteren van het seksuele genot na bijvoorbeeld geboorte en de behandeling van ongewenst urineverlies door verstrakking dieper in de voorwand van de vagina.

Vaginale laser verjonging

Nieuw bij Aleida is de vaginale laserverjonging met de DIVA laser.  Deze nieuwe laser heeft een unieke combinatie van 2 lasers : een ablatieve laser (2940 nm)  welke leidt tot verdikking, vernieuwing van het vaginaslijmvlies,  met meer doorbloeding en lubricatie ( dat wil zeggen minder droogheid, betere PH waarde) en een 2e laser (1470 nm) welke leidt tot vorming van nieuw collageen en elastine. Geen dun en gevoelig vaginaslijmvlies meer, pijn bij het vrijen behoort tot het verleden!

HALO Laser wint New Beauty Award

De HALO Laser wint de belangrijke New Beauty Award 2017 en dat is meer dan terecht! Een geweldige laser waar we heel veel huidverbetering mee kunnen realiseren. Een ‘must have’ in mijn cosmetische dermatologische praktijk en voor iedereen die er beter uit wilt zien! Ga nu voor de HALO en zie er deze zomer op je mooist uit!

Combinatie van ForeverYoung BBL en HALO laser in PRIME

In het Augustus nummer van de International Journal of Aesthetic and Anti-Ageing Medicine schrijven collega dermatologen Dr Chris Robb, Dr. Campo en Dr Pozner over de mooie effecten van een combinatie behandeling met de ForeverYoung BBL en de HALO hybride resurfacing laser.

Beide behandelingen worden aangeboden in mijn praktijk.

Dr Campo: “BBl achieves a satisfaction rate of greater then 95% in the treatment of pigmentation, facial redness, and skin tone. With the addition of HALO, patients are now able to receive significant results in texture, pore size, and general brightening of the complexion. All that with acceptable downtime”