Mirasmooth

De MiraSmooth is feitelijk een aanvullende toepassing van de miraDry. Het betreft dezelfde procedure(zie Mirady in 5 stappen). Maar vindt u en zweten en haargroei in de oksels ongewenst, dan is de Miradry(Mirasmooth) ook iets voor u.

De Miradry blijkt namenlijk na 2 behandelingen ,  tevens gemiddeld 50 %  permanente haarvermindering te geven, en  daarnaast 83 % minder zweetproduktie en verdwijnen van zweetgeur. Deze Miradry behandeling , is ook wel Mirasmooth genoemd, en ook door de FDA goedgekeeurd als methode voor de permanente reductie van okselhaar van iedere kleur. In tegenstellng tot onthaarlasers kunnen ook lichte en rode haren verdwijnen met de Mirasmooth, omdat het niet berust op laser, maar op magnetrongolven. De haarzakjes worden verhit en verdwijnen, net als de zweetklieren.  U zult alleen na de Miradry nog wel enkele aanvullende onthaar-laserbehandelingen moeten ondergaan, voor volledig verdwijnen van de haren.

Voordelen van de miraSmooth behandeling

Mooie, gladde en droge oksels
Blijvende reductie van okselhaar, ongeacht de haarkleur
Geen operatie, maar een veilige behandeling, zeker door de tumescent techniek met extra vocht.
De patiënt ervaart weinig bijwerkingen en kan zijn of haar dagelijkse bezigheden over het algemeen weer snel hervatten
FDA erkend en CE keurmerk
Hoge patiënttevredenheid
Na diverse klinische onderzoeken onder totaal meer dan 55.000 patiënten is overtuigend gebleken dat deze zeer tevreden zijn over de doeltreffendheid, blijvende resultaten en veiligheid van de miraSmooth behandeling(zie www.realself.com).